16. lokakuuta 2019

Havaintoja shampoon pesevyydestä - tehtävä

Analysoimme parini hiukset ja päätimme pestä hänen hiukset Goldwellin Dualsensesin sarjan Curly Twist shampoolla. Olisimme voineet pestä myös värjätyille hiuksille tarkoitetuilla shampoolla, mutta hiuspohja oli hieman kuiva, joten päätimme kosteuttaa enemmän hiuspohjaa tällä kertaa. Parillani on muutenkin hieman luonnonkiharat hiukset. Emme myöskään halunneet kosteuttaa päänahkaa liikaa, ettei hiukset latistu.
INCI- listan mukaan tuotteessa pesevät aineet ovat:
- SODIUM LAURETH SULFATE
SODIUM LAUROYL SARCOSINATE
COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE
SODIUM LAUROYL GLUTAMATE

Hiukset eivät olleet kauhean likaiset sekä ne oli viimeksi pesty viime lauantaina eli pari päivää sitten. Valitsimme shampoon Curly Twist, joka enemmänkin kosteuttaa, kuin pesee tehokkaasti, sillä hiukset eivät olleet kauhean likaiset tai rasvaiset. 
Shampoo vaahtosi runsaasti, joka on muutenkin ominaista kaikilla Goldwellin Dualsenses sarjan shampoilla. Shampoovaahto oli runsasta sekä koostumukseltaan ihanan kermaista.

Ominaisuuksia, joita tämä hiuspohja tarvii, on kosteutus sekä ei liian voimakasta pesevyyttä, sillä hänellä on värjätyt hiukset. 

Hiukset tuntuivat pesun jälkeen puhtailta sekä pehmeiltä. Hiuspohja sai riittävää kosteutta, mutta ei kumminkaan liikaa, ettei hiukset lätistyneet tai jääneet rasvaisiksi. Pituudet ja latvat olivat myös pehmeät, sillä käytimme kosteuttavaa maskia pituuksiin ja latvaan.
Suosittelisin tätä asiakkaalle niin, että tämä tuote kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa eikä se pese liian tehokkaasti esim värjättyjä hiuksia. Tämä shampoo myös tukee luonnonkiharaa hiusta ja on erityisen hyvä kiharalle hiukselle, joka on yleensä karhea ja paksu. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pitkän tukan permanentti