28. tammikuuta 2019

Harmaiden hiuksien värjäys kevyt - ja kestoväreillä

Seuraavaksi vuorossamme olisi harmaiden hiuksien värjäys. Asiakkaamme hiuksista harmaita hiuksia oli noin 50 prosenttia. Koko hiuksen tummuusaste oli kutonen, sillä asiakaalla ei ollut värjättyä hiusta laisinkaan vaan koko hius oli luonnonhiusta. Hiusten paksuus sekä hiusten määrä oli normaalia ja hiusten kunto oli hieman lasimainen harmaiden hiusten takia. 



























Asiakkaan oma toive oli, ettei tulevaisuudessa hänelle tulisi selvää juurikasvua, sillä hän ei halunnut joutua värjäyskierteeseen. Lopputuloksesta haettiin myös luonnollista lopputulosta eikä liian räväkkää lookkia.

Valitsimme pohjaväriksi Goldwellin kevytvärin 6N@GB, joka oli sävyltään lähimpänä asiakkaan lähtöväriä. Kevytvärillä emme saisi kaikkia harmaita piiloon, koska hapetteet ovat niin mietoja. Näin saisimme myös luonnollisemman hiusväripohjan, josta loistaisi läpi hieman harmaita hiuksia, jolloin juurikasvu ei tulisi olemaan liian selkeä sekä värjäyksestä ei tulisi värikypärä fiilistä.
Valitsimme värin Goldwellin @Elumenated sarjasta, jolloin harmaiden peittoon ei tarvitsisi tehdä erikseen esipigmentointia.

Päätimme lisätä myös päälihiuksiin parit raidat myöskin Goldwellin värillä, mutta raitoihin käytimme kestoväriä 4N@KK. Teimme päälaelle muutaman huomaamattomat raidan, jotta raidat sulautuisivat hiuksiin eikä raidat haittaisi asiakasta myöhemmin, kun hiukset kasvaisivat sekä juurikasvua alkaisi pilkottamaan. Käytimme raitoihin 6% hapetteen, jotta kaikki harmaat peittyisi.

Raidat laitoimme folioihin ensimmäisenä, jonka jälkeen levitimme kevytvärin muihin hiuksiin. Annoimme vaikuttaa 30 min kestovärin mukaan.



Lopputulos oli luonnollinen. Harmaat loistivat hieman kevytvärin alta, joka oli tarkoituskin. Peitimme vain osan harmaista, jonka takia hius ei näyttänyt värjätyltä vaan luonnolliselta, jossa vain olisi hieman vähemmän harmaita. Raitojen kohdalla harmaita ei näkynyt yhtään. Asiakas oli tyytyväinen sekä yllättynyt, kuinka luonnollinen lopputuloksesta tuli. Kehui niin hiuksia, että harkitsi jopa alkavansa värjätä hiuksia vastaisuudessakin!





1 kommentti:

Pitkän tukan permanentti