13. toukokuuta 2020

Pikakampaus

Ensin ositetaan hiukset ristijaolla ja siirretään sivuhiukset hetkeksi sivuun. Tupeerataan kruunuosiota hieman. Kiinnitetään takahiukset ponnarille niskaan ja ennen kiinnitystä nypitään hieman hiuksia kruunuosiolta. Vedetään ponnari ylhäältä hiusten läpi, jolloin ponnarin sivut menevät kierteelle. Tämän jälleen otetaan sivuhiukset ja kiinnitetään ponnarille ja kiepsautetaan samalla tavalla. Tämän jälkeen vedetään päällimmäinen ponnari alimmaisen ponnarin läpi. Laitetaan ponnari hiusten latvoihin ja vedetään tämäkin latva vielä kampauksen sisään. Lopuksi kiinnitellään häntä kampaukseen. Viimeistely. Haluan painopisteen enemmänkin olevan hiusten kruunuosiolla, mutta osittain myös "nutturassa". Halusin jonkinlaisen rennon ja rakenteikkaan kampauksen, sillä hiukset olivat niin pörhöllä. 


GOODIE BAG:

Valitsin ensin volyme shampoot ja hoitoaineet, jotta asiakas saa kaiken mahdollisen volyymin pitkiin hiuksiinsa, joka voi olla haastavaakin pitkissä hiuksissa.
Pyyhekuiviin hiuksiin valitsin Root Boosterin sekä Fiber Moussen. Root Booster antaa tyveen maksimaalisen volyymin ja Fiber Moussen kuidut antavat runsautta hiuksiin sekä myös tukea, joka helpottaa muotoilevuutta. Tuotteet eivät kuitenkaan ole liian stydejä, jolloin kampausta on helppo työstää.
Työstö vaiheeseen valitsin Dry Shine Sprayn, Body Boostin sekä Working Sprayn. Dry Shine Spray antaa kampaukseen mukavaa kiiltoa, jolloin kampauksesta saa helposti hyvän näköisen. Body Boostin avulla hän saa tyveen volyymia ja siihen on helpompi saada tupeerausta aikaan. Working Spraylla asiakas saa laitettua ja kiinniteltyä ja muotoiltua kampausta kuitenkaan kiinnittämättä sitä liikaa, jos jotain pitää vielä korjata ja tällä tuotteella ei tule vahingossa liian märkää tukkaa. 
Lopuksi valitsin Humidity Shield ja Extreme Hold Sprayn. Humidity Shield kalvon kampauksen päälle, jolloin kampaus ei mene piloille, jos on liian kostea ilmanpaine. Extreme Hold Sprayn valitsin kampauksen kiinnittämiseen, sillä tällä pysyy, vaikka pohjatyötä ei olisi tehty kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pitkän tukan permanentti